Expositie “80 zonder meer” is afgelopen.

Gedurende een 15-tal dagen heeft onze eerste exposite vertoeft in het CC. De Markthallen te Herk-de-Stad. Het was over de hele lijn een succes, veel bezoekers en tevreden exposanten. Bij  de opening op 4 april hadden wij ons niet verwacht aan zulke  grote opkomst, toch wel een 100-tal bezoekers die de uitnodiging hadden aangegaan. Onder deze mensen een verscheidenheid aan fotografen die de tentoongestelde werken  met kritische ogen hebben bekeken. Soms al eens negatieve reacties, waaruit we natuurlijk kunnen leren, maar grotendeels waren de reacties positief te noemen. Buiten de fotografen waren er ook onze familieleden, vrienden en kenissen die eens een kijkje kwamen nemen, al was het maar om eens te zien wat we er allen van hebben gemaakt en of het wel zo goed was als we wel verteld hebben. Na een uitgebreid natje en droogje, een babbel of een lang gesprek gingen de laatste bezoekers de deur uit omstreeks 23u. Daarna hebben de exposanten zich nog even samen gezellig aan tafel gezet met een heerlijke tas koffie of frisse pint om nog van gedachten te kunnen wisselen. Resultaat; iedereen zeer tevreden en reeds uitkijken naar de volgende expositie.

Tijdens de verder duurtijd van de expositie hebben we regelmatig bezoekers gehad, maar vooral in de weekende was het behoorlijk druk, toch voor een fototentoonstelling, het is trouwens geen schilderkunst of beeldhoukunst dat er te zien was. Het afsluitende weekend was heel erg druk, iedereen die nog niet geweest was wou nog absoluut de kans grijpen om nog even komen te kijken. De hele zondag een gezellige en sfeervolle dag gehad, waar ikzelf op aanwezig was. Opnieuw enthousiaste bezoekers die niets dan lof hadden voor onze werken en enkele die de opbouw van de tentoonstelling ook niet vergeten hadden en enkele suggesties aan brachten.

Dinsdag 17 april gingen dan de deuren dicht en woensdag was voorzien voor de afbouw van onze exposistie. Alles opgeruimd, kijken of de mensen van het CC De Markthallen tevreden waren en nog nog een laaste dronk uitgebracht op onze eerste welgeslaagde expostie “80 zonder meer” 2012.

Bij deze  wil al onze bezoekers bedanken voor de komst en hoop jullie allen terug te zien bij onze volgende tentoontelling.

Tot volgend jaar.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: