Online foto magazine “APL Magazine”

Voorpagina 1Een nieuw online foto magazine is boven de doopvont gehouden en verscheen op 21 juni 2013 voor de eerste keer. Het magazine bestaat voor 90% uit foto’s en de overige 10% uit tekst van allerlei aard en is een zeventig blz. dik. Momenteel ziet het magazine er vrij strak uit en zonder franjes, maar het gaat hier dan ook om de foto’s. Telkens zal er geprobeerd worden een “Gastfotograaf” in de picture te zetten en voor de eerste uitgaven komt Danny Van der Elst aan het woord, met zijn nu toch stilaan bekende reeks “Girls”. Verder komen er modellen, fotografen, visagisten en stylisten aan de beurt met hun portfolio, voor de mensen die interesse hebben in andermans werk de ideale gelegenheid om deze te bewonderen.

Iedere amateur-, beroeps- of freelance- fotograaf krijgt de kans om in het magazine zijn werk te publiceren. Uit de ingezonden werken worden dan de mooiste foto’s geselecteerd en gepubliceerd, dus het moment om ook eens een publicatie van jou portfolio door te sturen, info : info.apl.magazine@gmail.com . Zoals ik hierboven reeds al aanhaalde kunnen ook de modellen, visagisten en stylisten terecht op hetzelfde info-punt.

Momenteel zal het magazine tweemaandelijks verschijnen en is het nog gratis te bekijken en te downloaden. De mensen achter dit nieuwe project zijn Jos Verhoeven en ikzelf en we hopen natuurlijk op een groot publiek. Er wordt momenteel hard gewerkt aan het tweede nummer dat deze maand zal verschijnen en nog iets uitgebreider zal zijn. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwigheden van dit APL Magazine kan je altijd een email sturen naar jb.photography@telenet.be en dan schrijven we jou in op de lijst.

Hopelijk zullen we slagen in ons opzet, maar voorlopig kan je al kennis maken met ons eerste nummer via volgende link:    http://www.joomag.com/magazine/apl-magazine-editie-1-jaargang-1/0581627001371763652

Dank voor het vertrouwen en tot ziens.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: