APL Magazine editie 4

COVER_ Karl Houteman_ Lisboa mainstreet
Cover foto van Karl Houteman – Lisboa mainstreet

Ons laatste fotomagazine voor dit jaar is online gezet. Het is weerom een dikkere editie geworden met maar liefst 140 blz. aan foto’s en reportages. Als gastfotografen hebben we ditmaal Petra van der Put en Kevin Teerlynck nog twee jonge belofte volle fotografen die in opmars zijn in de fotografie wereld. Verder een mooie zwart-wit reeks van Norbert Sololowski over Brussel. Ons maandelijks model en haar portfolio, tevens de geselecteerde foto’s van onze wedstrijd “Straatfotografie” en een korte blik met foto’s van onze Herfstshoot georganiseerd door APL zelf. Dus redenen genoeg om de link hieronder te raadplegen en ons APL Magazine eens in te kijken.

Indien je telkens op de hoogte wenst te blijven van de nieuwe uitgiften kan je boven het tijdschrift de knop ‘Following” aanklikken.

http://issuu.com/jb.photography/docs/art_photography_limburg_art_photogr

Tot de volgende,

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: