Opdracht Mister Belgium Verkiezing

Het is een vraag die ik niet snel krijg om opnamen te maken voor Mister Belgium Verkiezing daar ik mij merendeels bezig houd met het fotograferen van vrouwelijke modellen. Om eerlijk te zijn heb ik Ali als eens ontmoet bij een vorige shoot te Lommel en de samenwerking was voortreffelijk. Mannen  fotograferen is niet echt mijn ding, maar het gaat me blijkbaar beter af dan ik dacht. Trouwens meer mannelijke modellen weten mij te vinden om opnamen te maken voor hun portfolio.

Dus de voorbije week de studio ingedoken om Ali digitaal vast te leggen op beeld. Er werd mij gevraagd om liefst zwart/wit opnamen te maken, maar de kleuropnamen die zijn zeker ook de moeite om er enkele te plaatsen. Kijkt u hieronder maar even mee…..

_S6A4023 WEB_S6A4082 spec  _S6A4043  WEB zw _S6A4053 WEB _S6A4071 WEB kl _S6A4079 WEB

Tot de volgende,

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: