PUURHEID….

Afgelopen maand weer wat verder gewerkt aan mijn kunstconcept: “Puurheid van de vrouw”, dat toch vorm begint te krijgen. Dat het niet makkelijk is om voor dit soort fotografie modellen voor de lens te krijgen, heb ik intussen ook al ondervonden. Maar toch hebben er zich weer enkele dames aangemeld. Het was dan ook fijn dat er een reeds gekend model zich aanbood, nl. Katje waar ik indertijd nog een locatie shoot heb gehad. Verder mocht ik nog twee dames ontmoeten, Melissa en Kelly, fijne dames. Het was dan ook een leuke samenwerking met deze drie modellen. Enkele resultaten van de shoots hieronder te bekijken.

Graag commentaar en suggesties.

Tot de volgende,

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding


2 reacties op ‘PUURHEID….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s