Puurheid van de vrouw

Gaat om een reeks van vrouwen die in hun puurheid voor mijn lens poseren. Ben over een tweetal jaren aan deze reeks begonnen, maar door een spijtig toedoen zijn al mijn beelden hiervan verloren gegaan door een crash van mijn harde schijf en mijn back-up schijf. Maar deze week doken er dan toch terug enkele bestanden terug op als ik mijn laptop opende. Van enkele modellen heb ik mijn raw-bestanden terug kunnen opvissen en kan ik weeral opnieuw aan deze reeks beginnen werken.

Vandaag plaats ik een foto in kleur en zwat/wit uitvoering, graag had ik jullie mening hierover gekregen, welke foto jij zou weerhouden. Andere commentaren zijn altijd welkom.

 

 

_S6A3729 copy

 

_S6A3729 zw copy

 

Tot de volgende,


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s