Te huur….

Afgelopen zondag een uitstap gemaakt naar een winkelcenter om wat te kuieren. Tijdens mijn wandeling naar het center stelde ik mij de vraag “Wat gaan die bouwpromotoren toch allemaal doen met de in aanbouw zijnde winkel- en kantoorruimten?”. Onnoemlijk veel panden staan leeg, vinden geen huurder meer en toch maar bijbouwen, begrijp het allemaal niet meer. Het bezochte winkelcenter is pas vernieuwd maar ook hier staan een groot aantal winkelruimten leeg. Toch hebben ze het hier subliem aangepakt en geeft het de bezoeker een gevoel dat er geen leegstand is. Alle leegstaande panden zijn voorzien van een fictief ingerichte winkel, het geeft je zelfs de indruk dat je er zo zou kunnen binnenstappen, maar het is alleen maar een grote sticker die tegen een wand bevestigd is en je zo een misleidende gedachte geeft van een volledig bezetting van het winkelcenter. Kijkt u maar even gerust mee in de virtuele wereld van panden die te huur staan ….. .

 

SS6A7819

https://jbphotographyportfolio.wordpress.com/art/sequences/te-huur/

JB. Photography

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: