Macro workshop APL

Afgelopen zaterdag is de workshop “Macro fotografie” doorgegaan, welke georganiseerd was door APL (Art Photography Limburg). Het was een goed bijgewoonde workshop, waar onze leden zich hebben kunnen uitleven bij de talrijke opgebouwde standjes. Een hele namiddag is er ijverig gefotografeerd en was er keuze tussen verschillende macro lenzen die door een vakwinkel vanuit Limburg in bruikleen werden gegeven. Persoonlijk was ik ook aanwezig en heb dan ook verschillende opnamen gemaakt, waarvan ik er de volgende dagen regelmatig enkele ga publiceren op mijn site.

Tandwielen horloge 1
Tandwielen horloge 1

Eén reactie op “Macro workshop APL”

  1. Ziet er alvast een mooie uit. Ik ben benieuwd naar de rest.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: