Orchidee

De orchidee is een mooie bloem dat kan je niet ontkennen, daarom dat ik er een namiddagje aan besteed heb om deze eens te fotograferen als macro onderwerp, dus even van dichterbij. Je hebt ze natuurlijk in verschillende kleuren en het zijn juist die kleuren die zo’n aantrekkingskracht uitoefenen op de mens. Hier tenhuize hebben we er ook wel, maar ik heb ze gefotografeerd ter vervanging van enkele zwart/wit foto’s in onze leefruimte. De lente is in ons land en dat moet je ook zien en voelen in je leefruimte, dus deze exemplaren zijn om tegen de muur te hangen gedurende de duur van de lente.

Painting 2 painting 3 painting 4Painting 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: