Experimenteel

Afgelopen dagen heb ik mij even bezig gehouden met het experimenteren van beelden die op elkaar geschoven worden in PS. Ben al geen echte fan van PS maar toch zou ik met de opgenomen beelden aan de Kunstlaan in Hasselt wat nieuws willen brengen. Niet dat het helemaal nieuw is, want er zijn al fotografen die dit voor mij hebben gebracht. Heb drie verschillend bewerkte foto’s gepubliceerd om eens te weten wat de bezoekers hiervan denken. Dus jullie mogen gerust uw mening geven van de afgebeelde foto’s, maar ook eventuele richtlijnen om de foto’s nog beter te maken.

De bovenste foto is gemaakt uit 5 beelden die niet bewerkt zijn maar in elkaar vloeien.

Foto in het midden bestaat ook uit dezelfde 5 beelden, maar enkele hiervan zijn HDR foto’s.

Onderste foto is een omzetting naar zwart-wit van de middelste foto en dan nog wat contrast op toegepast.

 

SS6A8354 copy
Kunstlaan Hasselt SS6A8354 copy1Kunstlaan Hasselt
SS6A8354 copyzw
Kunstlaan Hasselt

Tot de volgende,

Eén reactie op “Experimenteel”

  1. Ik ga voor de tweede foto. Vind de kleur beter dan de eerste (minder flets) – persoonlijke smaak. Ben een grote fan van ZW maar hier vind ik dat zwart teveel terug in grote vlekken. Maar wie ben ik?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: