Studiowerk met Kristy

Het was al een tijdje geleden dat ik deze dame nog voor de lens heb gekregen. Even een oproep gedaan voor modellen en Kristy was één van de vele modellen die kandidaat waren voor opnamen in de studio. Deze dame had ik reeds gefotografeerd bij een garageshoot in het verleden en stond ook daar haar mannetje in werkplunje. Vandaag zou ze evenwel in een heel andere outfit verschijnen, maar haar stoere voorkomen en blik wil ik jullie toch niet onthouden. Je moet Kristy nemen zoals ze is….puur en stoer, maar ook wel fotogeniek.

_S6A0422 web

_S6A0426 web

_S6A0435 web

_S6A0460 zw

_S6A0529 web

Tot de volgende,

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: