Studiowerk met Querensa

Een mooie zaterdagnamiddag, veel te mooi om in de studio te werken en toch zou het gebeuren. Er diende zich voor deze dag een jongedame aan die ik voor het eerst zou gaan fotograferen. Op het eerste zicht en stille meid, maar toch met wat koele looks en een opvallende tatoeage op de bovenarm. Natuurlijk is hier niks mis mee, want na afloop van de shoot bleek dat we er een geweldige namiddag hadden op zitten. Gewoonlijk is dit voor mij een kennismakingshoot, waar leuke en prettige beelden zullen gemaakt worden. De sfeer is niet overladen van spanning, maar na enkele poses zal dit wel helemaal loskomen. Mijn model voor vandaag kon vrij haar ding doen en dit kwam de samenwerking ook ten goede. Tussendoor even de opgenomen beelden laten bewonderen en dan in een ander outfit duiken. Weerom wat portretjes nemen, even de visagie bijstellen, nog een kleine slok aan de frisse drank enz. . Zonder dat wij het goed beseffen zit de sessie erop en het volgende model staat al bijna klaar. Querensa bedankt voor het geduld en inzet en misschien wel tot een volgende shoot binnen of buiten. Het was een aangename ervaring, met hopelijk mooie foto’s voor in het portfolio.

_S6A0042 spec

_S6A0011 web

_S6A0062 spec

_S6A0091 zw

_S6A0109 spec

_S6A0098 web

_S6A0048 web

 Tot de volgende,

Eén reactie op “Studiowerk met Querensa”

  1. Jean, zeer mooie reeks. En ja, soms trekt de tattoo heel veel de aandacht

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: