Granit in de studio

Tijdens de opleiding “Studiofotografie” door het APL FotoCollectief hadden de cursisten de mogelijkheid om een mannelijk model te fotograferen. Dat dit wat moeilijker zou liggen als bij een vrouwelijk model, kon ik op voorhand weten. Andere houdingen, andere belichting enz. was voor het merendeel nieuw voor de cursisten. Tijdens het opstellen van de belichting in de studio kon ikzelf tussendoor ook enkele opnamen maken, zoals je hieronder kan zien. Verder wil ik het model bedanken voor zijn geduld en inzet en ook de cursisten die bijna aan het einde van hun opleiding “Studiofotografie” zijn gekomen.

95mm – 1/160sec – f5.6 – iso 100
60mm – 1/160 sec – f 5.0 – iso 100
60mm – 1/160 sec – f 5.0 – iso 100
75 mm – 1/160 sec – f 5.0 – iso 100

Tot de volgende,

Eén reactie op “Granit in de studio”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: