Modellenshoots in De Lavaar

Het was indertijd bij de opening van De Lavaar een erg druk bezochte locatie om aan modelfotografie te doen. Elke Limburgse fotograaf wist van deze locatie af en het was soms snel zijn om een dagje te kunnen vastleggen.

Model Nele

Persoonlijk heb ik deze locatie vaak gebruikt om mijn modellen uit te nodigen voor een shoot. Tevens zijn er ook enkele workshops doorgegaan over studiofotografie die druk werden bijgewoond.

Red Lips

Nu de coronacrisis heerst in het land ben ik even door mijn albums gaan snuisteren en heb enkele van deze shoots terug naar boven gehaald. Uit deze shoots heb ik de beste beelden terug opnieuw bewerkt en deze wil ik hier dan ook tonen. Ik heb mij dan ook maar beperkt tot enkele foto’s per model.

Model Mickey

Model Mickey 2
Model Mickey

Als ik dan even terug denk aan die tijd, is het spijtig dat deze locatie nimmer kan gebruikt worden voor shoots, voor mij een eindpunt in de geschiedenis van De Lavaar.

Model Chermaine
Model Chermaine

Tot de volgende,


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s