Fotografie naar de Oude Meesters

Afgelopen zondag heeft deze workshop plaats gevonden in de studio van het FotoCollectief APL.

De workshop was reeds op voorhand uitverkocht, maar wees gerust er volgt er opnieuw eentje in het voorjaar van 2021. We hebben een vijftal studio opstellingen in de praktijk uitgevoerd zodoende dat de deelnemers het verschil konden merken in het gebruik van lichtvormers en lichtinstellingen. Natuurlijk mag er geen model ontbreken op de setting en hiervoor hadden we Emelie ingehuurd die ons de aangepaste kleding showde op de set. Persoonlijk heb ik ook enkele beelden gemaakt van de workshop en wil die met u delen. Misschien zal ik je volgende keer ontmoeten in de studio voor een volgende workshop “Fotograferen in stijl van de Oude Meesters”.

Tot de volgende,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: